El forn de Sant Jordi

Fundat l’any 1965, el Forn de Sant Jordi és una empresa familiar especialista en l’elaboració de Coca del Mossèn que cuida cadascuna de les seves fornades com si fos única.

El forn de Sant Jordi

Fundat l’any 1965, el Forn de Sant Jordi és una empresa familiar especialista en l’elaboració de Coca del Mossèn que cuida cadascuna de les seves fornades com si fos única.

La Coca del Mossèn

Confeccionada amb farina de collita pròpia i seguint un procés d’elaboració totalment manual i artesà, la Coca del Mossèn forma part d’una tradició familiar i tradicional. La nostra coca és cuidada amb paciència i repòs fent ús d’una antiga tècnica de pastat, el ventat, tal i com ens van transmetre els nostres pares. Després de més de vuit hores de fermentació, és cuita en un forn de llenya giratori.

 

Nosaltres

Fundat el 1965 per Josep Puigseslloses, el Forn de Sant Jordi anys més tard va passar en mans del seu fill i mestre artesà Xavier, esdevenint així un negoci familiar.

Amb l’objectiu d’elaborar un pa artesà i autèntic, mantenim la tradició ensenyada pels nostres pares adaptant-nos als canvis dels temps i de la farina per tal de satisfer als nostres clients d’arreu del país.  

Diferents premis al millor pa artesà de Catalunya i al pa amb millor sabor, ens animen i motiven a seguir treballant com el primer dia per tal de donar el millor servei. Així com a oferir el nostre coneixement en diverses escoles d’hosteleria i la Universitat de Vic.

Contacte

Avinguda de l’Atlàntida, 8 – 08519 Folgueroles (Barcelona)

93 888 72 25

info@cocadelmossen.cat

Dimarts a Dissabte de 08:00 – 13:30 i de 16:30 – 20:00     Diumenge de 08:00 – 13:30

© 2021 All Rights Reserved.

Aquesta podria ser la teva web

Em dic Gerard Bou i el que acaben de veure és una primera impressió del que podria ser la web del seu negoci. Si estan interessats en desenvolupar una web pel seu comerç i tenir una nova presència online jo tinc la solució.

T 618 611 755 

Disseny web

Disseny personalitzat i enfocat al seu negoci, amb diferents pàgines detallades per tal de donar una nova visibilitat i posicionament al seu negoci

Disseny de comerç digital

Disseny d'una botiga online per tal d'oferir un nou servei de venta als seus clients amb un sol clic a través d'un mitjà digital.

Gestió de xarxes socials

Seguiment periòdic per tal d'impulsar la promoció del seu negoci a les diferents xarxes socials.