C/ Pirineu 4, Calldetenes (08506)

93 886 38 10

info@bou-sl.com

logo

Política de privacitat

L’objectiu de la present política de privacitat és el de posar en coneixement de l’usuari com el lloc web https://bou-sl.com tractarà les dades personals que en puguin ser recollides de l’usuari. L’accés a aquest lloc web li atribueix la condició d’usuari i amb això l’acceptació de les condicions previstes en aquesta política. Es recomana doncs, que l’usuari llegeixi amb atenció el seu contingut en cas de voler accedir i fer ús de l’informació i els servies oferts d’aquest lloc web. El propietari del lloc web té el dret de modificar i actualitzar les dites condicions en qualsevol moment sense prèvia notificació als seus usuaris.

En compliment amb la legislació vigent, s’informa que el propietari d’aquest lloc web és Obres i Paviments Bou, S.L.

Adreça: Carrer Pirineu, 4, Polígon Industrial Adoberies, Calldetenes (08506), Barcelona

Telèfon: 93 886 38 10

CIF: B08870503

Email: info@bou-sl.com

Obres i Paviments Bou S.L. es compromet amb el compliment del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal. Així doncs, Obres i Paviments Bou actua d’acord amb els següents principis: 

  • En cap cas s’obligarà a l’usuari a proporcionar dades personals tret que, aquestes, siguin necessàries per dur a terme el servei contractat.
  • Només es tractaran aquelles dades que siguin necessàries per dur a terme el servei contractat.
  • No es cediran les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.
  • En cas de que l’usuari vulgui accedir, rectificar, cancelar o oposar-se als termes de la llei de protecció de dades haurà de posar-se en contacte amb Obres i Paviments Bou S.L. a través del correu electrònic info@bou-sl.com.