C/ Pirineu 4, Calldetenes (08506)

93 886 38 10

info@bou-sl.com

logo

Qui som?

Amb més de 35 anys d’experiència som una empresa familiar especialitzada en el sector de la construcció situada a la comarca d’Osona.

Obres i Paviments Bou és una empresa fundada l’any 1984 centrada en els sectors de la construcció d’obra civil pública  i privada, moviment de terres i excavacions. Amb dues generacions treballant hem aconseguit l’experiència suficient per consolidar-nos a les províncies de Barcelona i Girona.

Amb un equip humà altament qualificat i amb molts anys d’experiència posem a disposició del client tots els nostres coneixements per oferir el millor servei possible i amb una qualitat excel·lent.

Compromís, qualitat, treball en equip, innovació i sostenibilitat són algunes de les paraules claus que ens defineixen i que marquen el camí cap al qual volem avançar. Tot i ser una empresa familiar busquem l’excel·lència en tot allò que fem i això ho aconseguim a través de l’honestedat, la confiança i els forts vincles establerts amb els clients.

Per altra banda tenim molta cura del medi ambient. A través de l’empresa Reciclàrids Osona ens encarreguem de gestionar i reciclar residus extrets d’enderrocs, moviments de terres i obres per reconvertir-los en tot tipus d’àrids i reintroduir-los novament al cicle productiu.

Valors

Qualitat i excel·lència

Som un equip de professionals en busca del millor servei pels nostres clients. Busquem renovar-nos i innovar per tal de trobar les millors solucions en equip.

Compromís i sostenibilitat

No només ens agrada comprometre’ns amb tot allò que fem sinó que també tenim cura del medi ambient per tal de preservar-lo al màxim.

Honestedat i confiança

Som una empresa familiar que busca vetllar pel client en tot moment, és per això que ens agrada establir-hi un fort vincle per poder dur a terme tots els projectes.

Arxiu fotogràfic

Contacta amb nosaltres

C/ Pirineu, 4 – Pol. Ind. Adoberies Calldetenes (BCN) – 08506

93 886 38 10

De Dilluns a Divendres de 08:30 – 13:30 i 15:00 – 19:00

segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres

Carrer Pirineu, 4  –  Pol. Ind. Adoberies         Calldetenes (BCN) – 08506

93 886 38 10

De Dilluns a Divendres de                                 08:30 – 13:30 i 15:00 – 19:00

segueix-nos a:

© Obres i Paviments Bou S.L. 2021 | Tots els drets reservats | Avís Legal | Política de privacitat | Política de cookies